Ir trumpai apie pirmus įspudžius.
Perkant mašina iškart mačiau tokius trūkumus, kurių pardavėjas nei neslėpė, pats viską parodė. Tai stabdant nemaža vibracija, man nepatinkantys stabdžiai, nes AMG tikrai turėtu stabdyt geriau. Neveikiantis vairuotojo sedynės šildymas, keleivio veikiantis tik dalinai. Problema su magu, užvedus ilgokai traska kol nuskaito diska, taip pat pabėge kristalai ant ekrano. Kažkokia problema su keleivio sedynės elektriniu valdymu, jis veikia, bet šaudo saugikliai. Na ir didžiausia problema korozija, mašina šiuo metu perdažyta, na ten kur buvo išlinde rudys. Kas vadinasi kad neužilgo tos bėdos atsinaujins. Na ir man aišku spalva, "duchu" spalva man visada buvo baisiausia kokia gali but. Negražūs ratai.
Dar užknisantis žiauriai dalykas, kreivarankių dažytojų kreivai suklijuotos raidelės
Pliusai, labai gero stovio kaip tokio amžiaus mašinai salonas. Ispudingai grojanti bose aparatūra, Praktiškai naujos geros padangos. Tiesa kiek čia jom liko
Na ir trauka, garsas. Vakar vakare susirupines apie darbus su telefonu prie ausies isokau i masina, užkuriau, ir isijungė automatinė sypsena veida tik išgirdus
Kolkas kiekvienas išvažiavimas tik džiugina širdį, šokiruoja tik kuro sanaudos. Kiekvienas judesis palieka žyme ant skydelio

Po pusmečio pasikratymo su brangiosios B klasės dyzeliu, kolkas kažkas nesuvokiamo
Šiandien prieš važiudamas iki serviso jieškot sliekų važiuoklėje, nulėkiau pas montuotojus, prasuko išbalansavo ratus, tai kažkiek sumažino vibracija.
Sevise niekuo nenustebino, pasakė tai ko ir tikėjausi, reik keist priekinius diskus, ir pora šarnyru. Rekomenduoja restauruot.
Toliau planuose jungt diagnostika, aiškintis kaip pašalinti sedynių gedimus, jieškot meistro kuris galėtu pažiurėti mago problemas.
Vėliau galbūt ratų paieška, ir kadangi labai nepatinka spalva, neatmetu galimybės keist spalvos.
Pradžiai tiek, lauksiu jūsų komentarų ir pasiūlymų.