Citata:
Pradžioje rašė sportbatis
nesuprantu. 8.2sec iki 100 raso  ar as ne ten ziuriu. kazka tu cia sarai mali man su ta trauka 
|
8.0 iki simto oficialiai, pas mane chipuotas jis dar mazumele
Citata:
Pradžioje rašė Artunas
Ne todėl, tai mano kazkelintas MB ir vairuoju daug metu tik MB, todel galiu pamokslus skaityt
Man tik keista kaip ne kurie vis svaigsta kaip jie nori ir myli MB, bet kazkodėl modeliai vienas po kito eina ne tie kur jie nori 
|
vertinu mersus ir jauciu jiems didziausia simpatija, ne tik automobiliams, bet ir paciam brandui, tokiam kaip MERCEDES-BENZ, bet nesu ligonis ir gyvenime nepraleidziu progos isbandyti ir kitu markiu automobiliu, o tiksliau, viskas vardan to, jog is to iseina uzdirbti. Savo juoda leona pardaviau su dideliu pliusu, nematau prasmes pirkti pirma pasitaikiusi mb ir eiti su juo i dideli minusa, kol turiu jegu, laiko ir noro, tol zaisiu ir dasidursiu papildoma kapeika, neeikvodamas dideliu pastangu. Tiesiog tereikia tinkama modeli nupirkti ir speti laiku parduoti. Man nera priimtina ta fanatiska meile kazkokia markei, kai zmones nera mate ir bande kitu markiu automobiliu, isikabina viena ir eina ta pacia vaga ir visai nesvarbu, kad tai issaukia dideli - - -. Reikia prisitaikyti prie situacijos ir jeigu yra proga isnaudoti ja
|