View Single Post
Old 2015-04-07, 12:34   #255
justinasm

justinasm's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

justinasm is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė FUN500 View Post
Mano atvieju skelbime buvo nurodyta kad tvarkingas auto, parduodamas del to kad nupitktas naujas. kppijos skelbimo yra issaugotos. Susiskambinus su pardaveju ir isaiskinus kad auto bus eksploatojamas keleta menesiu moters su dviem vaikais. Man buvo pazadeta kad viskas ok ir problemu nera. Atvykus i vieta jau maciau toli grazu ne stebuklinga stovi. Man aktuali bagazine vezemeliui, ir kad atsisedus i masina ji nuveztu is a i b. Pries perkant pasikonsoltavau su jagu fanais, jie pasake kad tos masinos tikras galavniakas.
O atsitiko sekantys dalykai: dar Vln isvare keleta litru ausinimo skyscio is varyklio. Kol davaziavau iki klp skaudejo galva, nors sveikata nesiskundziu, sekancia diena priejus prie masinos akyvaizdus duju kvapas. Parduodant pardavejas atvare masina tusciu duju balionu, dabar supratau del ko. Bagazine nustojo atsidarineti, paskambinus jam ir viska ta isdestes, jis pasake kaip reikia nusukti galini numeri ir atidaryti bagazine per skyle ar as panasus i zmogu, kuris landzioja i bagazine per skyle? Ar zmona su dviem vaikais turi atvaryt prie masinos su pora bambaliais vandens, atlikti pilna vizualine skysciu patikra, nusukti numeri kad padeti vezemeli i bagazine ir tik veliau tam tikrus veiksmus dar atliekant masina galima kurti. I mano savoka tvarkingos masinos tai neisipaiso. Cia as nekalbu tokiu dalyku kaip neveikianti klima, spidometras, kruva pasaliniu garsu
snd gryzes is komandiruotes ta masina tiesiog neuzsikure, del ko an neidomu. Rageliu nekela, i susitarimus niekaip neeina. Aplinkybes man leidzia isivelti i ilgas perepetijas ir gincus, tiesiog tai principo reikalas dabar pastatyti zmogu i vieta. Jeigu taip naglai mulkina zmones, nebijant atsakomybes, man neisipaiso tai i jokias normalumo rybas.
teisingas poziuris. Nepagailek laiko ir kantrybes, viskas tavo pusej. Turiu pazistamus, kurie po menesio kasdieniu 'atradimu' atgavo pinigus uz auto. Aisku per teismus, bet viska atgavo su kaupu