View Single Post
Old 2015-05-11, 12:50   #13352
MindaugasB
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2015-01-02
Gyvenamoji Vieta: Vilnius
Pranešimai: 2,137

MindaugasB is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė munde8 View Post
marinatas jei nezinojai seniau ir darydavo tik su actu maistiniu, galima citrina tiesiog, bazilikas ,svogunas, prieskoniai kas tau cia atrodo nenormalaus?

tomski ten ne zmogiena tiesiog perki is zmogaus auginta kiauliena
Su actu daro tam, kad negestu. Actas yra konservantas. Siaip istraukia vandeni is mesos ir ji buna sausa kaip popierius. Kai kuriems aisku tokia mesa patinka ir todel, kad buna rugsti.

Pvz, kiek mes seimoje ruosiam mesa kepimui, druskos visai nededame. Apskritai. Nei kiaulienai, nei jautienai. (Vista pasudoma saikingai, bet retokai ja kepam.) Marinavimas geriausias svieziomis zolelemis: kalendra, svogunu laiskai, krapu truputis, gelsve, metos/pipirmetes truputis. Is esmes toliu zoliu, kokiu pasitaiko, galima ir kitokiu: ciobreliai, raudoneliai. Butinai astrios maltos paprikos pabarstom, jeigu nera truputi juodu maltu pipiru. Ir keletas saukstu aliejaus, kad sulipintu tarpusavyje. Marinuojam nuo 30 min iki valandos. Poto zoles nuvalom pries veriant ant iesmu, kad nesudegtu. Kepama visada ant daug ir karstu zariju. Ir stengiames, kad is mesos begtu sultys skaidrios trupuciuka

MindaugasB neprisijungęs   Cituoti