View Single Post
Old 2015-05-18, 09:23   #1684
Mb 140

Mb 140's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas

Mb 140 is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė sharrasitto View Post
nezinau ar pagelbesiu tau, bet galiu issakyti savo ispudzius. Teko nemazai vazineti su tokiu dyzeliniu, nepamenu tik koks ten dyzelis buvo 2.7, ar 3.0 kazkas tokio. Vaziuokle man ok, pakankamai komfortiska ir uzmiestyje stovi gerai kaip tokia deze, salone vietos daug, ta kokybe prastoka, bet privalumu buvo daug ivairiu kas nustebino, manau uz tokia kaina tikrai geras pasirinkimas. Bet yra vienas bet. Tokios tragiskos greiciu dezes vairuoti man neteko. Nezinau ar dyzeliam ir benzam eina tokia pat, bet ziauriai tragiska. Ir forumuose skaiciau atsiliepimus pasirodo ne man vienam. Bet kalba butent apie dyzeli. Toks jausmas, kad deze dirba sau, motoras sau, tai kaip du atskiri mechanizmai neturintys nieko bendro. Pazymesiu, jog masinos rida buvo 30k km. Uzmiestyje vaziuojant ramiai 110kmh ir vaziuojant i ikalne kokiu 2proc, apsuku pakanka ir staiga automatas sugalvoja permesti zemesni begi, nes pagal ji jis butinas, masina uztrukcioja, po keliu sekundziu vel meta aukstesni begi ir taip visa kelia. Zvengiau ir stebejausi kaip taip imanoma, totaliai tragedija. Tai vienintelis dalykas kuris labai smarkiai nepatiko, jeigu benzuose deze kita, normali, tai variantas geras uz tokius pinigus.

p.s. atitinkamai del tokiu gr dezes bajeriu, nepatinka ir garsus ir negrazus motoro darbas, kai permeta zemesni begi, uzbaubia salone neblogai

p.s. traukos pakankamai, sanaudos neblogos uzmiesty tuscias apie 7,5
nzn ar dyzeli tokia pat deze,benzinas su 6 begiu automatu eina,pas ji 283 ag,o dyzelis gali turet tikrai kita deze
sakau niekur neradau kad kas nors butu parases apie deze,del to idomu,senis jis buvo 4 begiu,tai ten jau kita tema,o tas vadinamas faceliftas nuo 2011 ten daug pakitimu,salonas kitas,vaziuokle,deze,variklis

Mb 140 neprisijungęs   Cituoti