View Single Post
Old 2015-05-19, 05:08   #13617
Finalfour
 
Finalfour's Avatar
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2010-04-21
Gyvenamoji Vieta: Vilnius
Pranešimai: 4,166

Finalfour will become famous soon enough



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė egidijus dk View Post
Pries metus ispjoviau fap filtra ir kaune programiskai pasalino. Tai kuro apie 0.5l maziau,galingumas ryskiai kito. Dumu meta jei ilgai ramei vaziavau. P.s mazda3 1.6d toks pat pezo citroeno variklis. T.a Danijoj nepraeina savo eiga reikia damokieti metam 1000dk. Uz filtro nebuvima
LT TA neturi galimybiu patikrinti FAP buvima, net pasijungus diagnose Lexia (ko TA nedaro) to nepamatysi, nes profesionaliai perprogramuojant nieko neparodys, supras tik specas zinantis ko ieskot. Nemaiskykit su katalizatorium. Ji reikia palikt FAP'a salinant. Pas 2.7 HDI net pjaustyt nereikia nieko, varztais atsisuka, isiardo FAP bakelis, issiima filtras, vel susukama, vizauliai neimanoma pamatyt kad fiziskai ten lysta. Pezai pries FAP kastracija rode 0.01, po kastracijos rodo 0.03 duminguma, kai leistina 3. Tvarkingas, pabreziu tvarkingas HDI nedumina niekada. Info is pezu forumo, aptarta ir aprasyta simtai variantu ten. Jei kam idomu - numesiu nuoroda apie FAP reikalus pezu forume.
Jeigu isprogramuoja sudarankiai, su emuliatoriais - blogai. Ir dumins, ir regeneracijas gali paleist, zodziu.
Profesionaliai yra isimamas kompas, paimama programa ant stendo, programuojama, kompas istatomas atgal i auto, tada jau laidu suflasinama programa po modifikacijos atgal. Man kai EGR voztuvus isprogramavo, 2 valandas programeris dirbo. Buvo perprogramuota softas variklio darbui be EGR. Virs metu vazineju su isprogramintais EGR, vien tik dziaugsmas ir jokiu negative pasekmiu. FAP tuo kart nekastrava, nes puikiai veikia, ir pasak programerio, deka dabar nuolat svaraus busimo oro, o ne atrabotkiu kai veikia EGR regeneracijos vyks tik dar efektyviau. Bet, FAP kazkada vis tiek baigs resursa, arba kai baigsis Eolys - isprograminsiu ir FAP.
FAP ir EGR - duokle ekologijai, aukojant variklio resursa, turbinas, pursktukus. Man panasia paskaita kazkada kai Volvo norejau pirkt Sostenoj meistras atskaite, kai Peza nusipirkau - ta pacia info gavau is visur ir apie Pezo.
Galit pasakot ka norit, prisiskaiciau kruva info, normaliu meistru praktiniu patarimu ir t.t. Mylit savo masinas - metat lauk visas sitas ekologines nesamones. Lietuviu pajamos per mazos, kad gelbeti sia planeta savo pinigines saskaita.

__________________
Ex Mercedes-Benz W211 E320. Šiuo metu - KIA Optima GT 2.0 T-GDI 180 kw.
- Kas yra pateikta be įrodymų, gali būti atmesta be įrodymų.
Ch. Hitchens.
Finalfour neprisijungęs   Cituoti