Citata:
Pradžioje rašė gNt
Taigi, ispudziai instaliavus Carlsson chipa labai geri, automobilis atsigavo kaip reikiant. Tiesa efektas pasijaucia tik pasylus varikliui, nes kol saltas chipas neveikia. Po ketveriu metu kelioniu su sypsena su 2.0 100KW (ex C208) sis CLK dabar skrieja kaip gyvulys  Kuro sanaudu skirtumo nepajauciau, kad sumazetu ir anksciau ramiai vaziuodamas mieste tilpdavau i 8-9L/100km taip i telpur dabar, kita kalba jei paspaudi tuomet jau pasiema savo ir gerokai daugiau. Ir dumo juodo iskoseja is duslintuvo daugiau dabar paspaudus "bahuriskai" pedala, pries cipavima buvo jo irgi, bet maziau, o dabar jau kaip eilinis golfas dumina  Tai tik toks minusas butu, kuris bent man visai dziaugsmo neatnesa, nes pats visuomet keikdavau tuos kurie smardina gatves.
Taigi @197Kw/612NM 
|
Pas mane po chipavimo dumo taip pat labai daug. Bet nieko nepadarysi. Nori galios, atsiranda dumas, ir jus darykit ka norit, niekaip jo nesumazinsit, o jeigu sumazinsit duminguma, prarasit galia. Ant mano automobilio isbandyta daug ivairiu variantu, o isvada tokia. Pas mane dumina taip pat smarkiai uzspaudus, ir tai erzina.
|