View Single Post
Old 2015-10-29, 09:19   #52
rafis
 
rafis's Avatar
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2013-11-18
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda
Pranešimai: 4,026

rafis is on a distinguished road



Standartinis

Nuveziau pas naujus meistrus kurie uzsiima tik landi renzo.
Nustate kad 4 cilindro purkstukas blogas. Nustate kad virsutinis reduktorius praleidzia dujas i kolektoriu(atseit turetu sunkiai vestis) bet vedasi gerai.
Siulymai: purkstukas naujas 100e, arba devetas 30e+ 15darbas.
Reduktoriaus perinkimui daliu neturi, gali pasiulyti tik kita reduktoriu, kaina su darbais 120e.
-------------------
Skambinau senam meistrui kuris tvarke, sako reduktorius jis tikrino,vienas reduktorius saltas siek tiek praleido dujas, bet pasiles viskas ok - todel dar nerekomendavo keisti, ir del to negali motoras travylint(misfire) ir permetinet i benza. Nebent del reduktoriaus stipriai uzmynus gaza gali permesti i benza, jei praleidzia reduktorius.
Del purkstuku jo pasiteisinimas buvo toks, kad purkstukus jis su testeriu visus 100proc tikrino, ir visi pagal ji buvo normos ribose.
Kitas momentas, purkstuku vietom jis nekaitaliojo, bet kompas ismeta tai 4 - 6 cilindra, tai 3-7, kaip kompui uzplaukia.
Jo patarimas, tegul keicia purkstuka ir tada ziureti ar nebemeto klaidu, o reduktoriu jei leidzia, aisku reikes irgi butinai pasikeisti, bet tai nera susije siuo metu.
________________________________
Naujieji meistrai nesutinka keisti tik purkstuko, nes atseit tai neispres problemos, reikia keisti reduktoriu + ppurkstukas. Jei vistiek beda isliks, pinigu, suprask negrazins uz reduktoriu ir purkstuka.

rafis neprisijungęs   Cituoti