Citata:
Pradžioje rašė Mexx
As ir nesiginciju del saugumo! Tikrai ne ... as pilnai sutinku, kad jie apsaugo gyvybe ... BET ... kokia teise turi mentai bausti mane uz tai, kad ju nesisegu???? Cia ne ju reikalas! ... taip - tai saugu, BET TIK MAN, o ne tarkim kazkam einanciam gatwe! .... na zodziu, as nieko nenoriu itikineti, kad nesisegtu dirzu (jei taip supratote, mieli kolegos  ..) ... norejau tik pasakyti, kad cia tik asmeninis reikalas ... peace...
|
Nu jo as uz taika forume. Bet vis tiek gyvenime yra bendru taisykliu, nepaisant, kad siuo metu gyvename ale demokratijoj. Nes su tokiu poziuriu darau ka noriu tai jau gausis anarchija, tarkim einu nuogas ir demonstruoju visas savo grozybes, nes as taip noriu, tiesiogines zalos juk irgi niekam nedarai, bet manau, kad mentai staigia uzpakuotu ir baudike jei ne visa byla gautm 
Drisiu priestarauti, kad dirzo nesidejimas niekam nekenkia, taip tiesiogiai nekenkia, bet netiesiogiai zala yra labai didele, nes tarkim tevelis nesisega dirzo tai automatiskai jo vaikas irgi nesisegs ir t.t.
O del langu tamsinimo as esu ir uz, ir pries...
|