Citata:
Pradžioje rašė TomasEid
Ieskausi sau butent W210, nes facelift modelis man vis dar atrodo gana graziai, o tokios klases uz tokia kaina nelabai ka daugiau ir sugalvoju paziuret, na ir merso visada norejau  Bmw E39 netraukia manes visai, o del Volvo kazka galvojau gal S80 is Svedijos ziuretis, bet vistiek apsistojau ties MB.
Sedynes is tiesu baisios, bet su laiku pats noreciau isideti koza, juk ju kainos tikrai nera brangios  Esu vaziaves su tokiu varikliu, man po 55kw galios atrodo pakankamai. O butent sis skelbimas patrauke aki, nes yra is Klaipedos, tad jau gal net rytoj galeciau apziureti, yra ekranas kaip ir ieskau ir kas svarbiausia atrodo nesupuves.. Na bet geriausia butu pasiimti koki forumieti is Klaipedos ir nuvaziuot apziureti kartu, kazkaip tai susitartume del atlygio. Del tokiu dalyku kaip ratu bukles, moldingu ir parktroniku manau iseitu dar ir numusti kaina, tai tureciau dar ka investuoti ir privesti masina iki geros bukles.
Aciu, paprasysiu butinai jo VIN kodo. Gal kas turit kokio dekoderio mersu puslapi tuo paciu ?
Tai va butent ir noriu nuvaziaves paziuret variklio ir dezes darba, bet su kazkuo, kas ismano  O kebulas is nuotrauku irgi atrodo padorios bukles.
|
Uzmirsk sunau. Cia to merso kaina koreguojama per MAX 2-simtus, bet su tokiom atmaskem geriau pas perekupa neik, nes atsakyma gausi viena - MASINA NE NAUJA.
|