Tema: Poliravimas
View Single Post
Old 2016-01-08, 13:36   #354
MRDetailing

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Mažeikiai

MRDetailing is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė baravykas View Post
Isvis ziema neplaunu turi atvaziuoti bent vakar diena plauta. Paskui viska isivalau ir pasiruosiu poliravimui. Jei dar plauciau kaip seniau tai butu sakes su laiku . Nes bega is visur vanduo kol apsiklijuoji kol pasiruosi tai zinai. Laikas brangus kai turi butinai per diena padaryti bet koki darba nes kita diena kita masina atvaryta norejau pasakyti kad ratus isivalau po saves bet jei priauge nerugstinu nes belekaip smirda ir betona eda tai pas mane ne plovykla o poliravimas tai niekas nieko nereikalauja
Kol per visa miesta tavo klientas atvaziuoja iki taves, tai ten reikia is naujo plauti, bet ziauriausiai tai, kad jie patys tai smalu nenuvalo. O tu jau poliruoji tiesiai ant ju, kas mano galva yra visiskai nesuprantamas dalykas.

O del to vandens begimo, tai kolega jus kaska maisote. Pas mane visos masinos buvo paruosiamos mano paties t.y snowfoam, 2bm wash, rinse, claybar, de-ironizing, de-taring ir tada vel snowfoam, rinse ir tik tada sausinu. Ir niekas nebega, nes issivalai visus krastus normaliai.
ZINOMA, laiko atzvilgiu cia minusas. Vienas pats uztrunku apie 2-2.30val, dviese per 1-1:30val.
TACIAU tinkamai nepasiruosus kebulo as darbo neisivaizduoju. Nu kose makalose gaunasi.... Padai dyla, plysta,tepasi nuo tu smalu, rezultatas laiko prarandi dar daugiau kol nusivalai pirmai ta nematoma "kelio plevele"..

Bet velgi, as tave suprantu. Kokie klientai, tokios ir paslaugos, gyventi jug reikia..

p.s Kaip sildaisi patalpa per tokius salcius? Ir kiek turi pliuso?