Citata:
Pradžioje rašė MRDetailing
Kol per visa miesta tavo klientas atvaziuoja iki taves, tai ten reikia is naujo plauti, bet ziauriausiai tai, kad jie patys tai smalu nenuvalo. O tu jau poliruoji tiesiai ant ju, kas mano galva yra visiskai nesuprantamas dalykas.
O del to vandens begimo, tai kolega jus kaska maisote. Pas mane visos masinos buvo paruosiamos mano paties t.y snowfoam, 2bm wash, rinse, claybar, de-ironizing, de-taring ir tada vel snowfoam, rinse ir tik tada sausinu. Ir niekas nebega, nes issivalai visus krastus normaliai.
ZINOMA, laiko atzvilgiu cia minusas. Vienas pats uztrunku apie 2-2.30val, dviese per 1-1:30val.
TACIAU tinkamai nepasiruosus kebulo as darbo neisivaizduoju. Nu kose makalose gaunasi.... Padai dyla, plysta,tepasi nuo tu smalu, rezultatas  laiko prarandi dar daugiau kol nusivalai pirmai ta nematoma "kelio plevele"..
Bet velgi, as tave suprantu. Kokie klientai, tokios ir paslaugos, gyventi jug reikia..
p.s Kaip sildaisi patalpa per tokius salcius? Ir kiek turi pliuso?
|
As nesakiau kad nevalau smalu.. viska nusivalau kai atvaziuoja su dregna oda.. (aplink mane gal 6 plovyklos.o viena uz 100m plaunu pats)..tada viska nusivalau nuo smalu tada viska susisveiciu ka reikia it dirbu  niekur nebuvo mineta kad ant smalu poliruoju nes niekada to nedariau ir nedarysiu.. siuo metu 10 silumos oro gal didesne nes termometras ant laukines saltos sienos. Sildausi elektra  lubos siltintos sienos vidines tai nera baisei salta