View Single Post
Old 2016-03-24, 20:27   #46564
Mintis

Statusas: MB1 Narys

Mintis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė rafis View Post
Nenoriu paeikinti tavo nupirkto automobilio, gal but jis tikrai tokios ridos. Bet is mano patirties galiu sakyti, kad yra buve modeliu kuriem atsuka ridas uz 100euru rimtesni elektrikai ir ridos net silberis nemato tikros Mano galva, pagrindinis kriterijus ridai patikrinti, tai oficialus saltinis kazkoks, pvz arba MB dilerio aptarnavimu istorija kur kas metai fiksuojasi rida, arba pvz kokioje danijoje ar svedijoje kur kas metai fiksuoja rida TA apziuru stotys - tada tikrai pasunkina atsukimo ridos tikimybe,nes reiketu sukaliot kas metus.. cia italai taip nebent daro del kitu priezasciu. Is esmes ta rida nesvarbu ar 360 ar 460 jei masina tvarkinga ir priziureta.
Bet tavo atveju pvz jei masina 04 metu tarkime, tia i metus pravaziavo po 32 tukst garantiniu laikotarpiu, o po garantiniu laikotarpiu tik po 15~ tukst km??
Nu man asmeniskai keista.. po 15 tukst km su tokiu mersu, tokiu varikliu dideliu ir dar dyzeliniu? Ziauriai keista. Visko buna, nesakau, bet..
Tai sakau yra serviso knyga, iki 2009metu pildyta merso centru, pagal mb dilerio duomenis viskas sutampa, 2009 metu gale paskutini kart atliktas aptarnavimas, toliau jau kitokie servizai iki bene ~230k km ar kiek ten. Kai nupirkau rode kad po ~2k km, reikes atlikt aptarnavima, pagal diagnostika silberi viskas sutampa iki dabar, visuose blokuose rida tokia kokia ant skydelio. Jei tau nepavyksta užgaudyt gyvu modeliu, nereikia galvot, kad visi tokie

Mintis neprisijungęs   Cituoti