Tema: Namo statyba
View Single Post
Old 2016-06-04, 12:15   #166
Apple

Apple's Avatar

Statusas: Administratorius
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Apple will become famous soon enough

Standartinis

Sveikas, turiu nebloga plytelscika su geru humoro jausmu. Esu patenkintas kaip man isklijavo. Taip pat yra ir santechnikai geri su dar geresniu humoro jausmu jei reikia - duosiu kontaktus.

Kas liečia šildymą, tai aš pasidariau ne geotermini, o aerotermini, nes pigiau (už viska sumokėjau apie 20 000 LTL su visom automatikom, davikliais kiekviename kambaryje ir interneto moduliu). Jis man ruošia karštą vandenį, šildo ir vasara šaldo. Esu patenkintas. Šią žiemą už 120 kv.m. šildomo ploto per sausio mėnesį (jis buvo pats šalčiausias (naktį virš -20, diena -15 -18)) prisuko 1200 kilovatų (ten dar šiek tiek ir kiti įrengimai, tai sakyčiau iki 1000 kilovatų buvo tik už šildymą), tai man atrodo yra pigu. Aparatas pas mane Panasonic. Su kinietišku galima prasisukti iki 15 000 LTL. Geotermo be 10k EUR manau nepasidarysi. Jei namas gerai apšildytas ir visur yra grindinis šildymas - rinkčiausi aeroterminį variantą nes įrengimas pradiniam etape vos ne dvigubai pigesnis.

P.S. nuo geguzes vidurio isijungiau namo vesinimo funkcija, tai galesiu po menesio pasakyti kokios elektros sanaudos vasara vesinantis.

A208 CLK430 AMG
Tesla M3
Octavia RS

W211 E320 CDI
W203 C270 CDI
Apple neprisijungęs   Cituoti