View Single Post
Old 2016-06-19, 23:43   #17384
Markko
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2012-07-15
Pranešimai: 5,562

Markko is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė wzikas View Post
Speju nesi darbdavys ir neteko susidurt su 'darbininkais' kurie po dienos, savaites, menesio pabega ir taip nuolat vyksta? O kur islaidos administracines, apmokymai, darbo apranga ir pan?

Vienam darbe visi gaudavo pasirasyt jei puses metu neatlaiko kompensuoja visus seminarus ir apmokymus
1.Pries apmokymus darbuotojai turi buti informuoti apie prieda prie sutarties...kad jeigu iseis anksciau pvz negu puse metu -komp. mokymus is savo puses..tai yra normali praktika...mokymai kaip ijungti kombaina ar stakles ar isklausymas mokymu kaip daro maximiniai savo darbuotojams-tai nera joks seminaras ar mokymai.
2.Kokie administraciniai kastai? 1aSD nusiusti buhalterei ? administratorei atspausdinti sutarti? nunesti dirikui pasirasyti..parodyti kur virtuve,darbo vieta?
3.Jeigu darbo vieta reikalauja spec.aprangos tai yra darbdavio pareiga aprupinti visais darbo irankiai,apranga darbuotoja-jokiu kompensavimo negali buti uz tai net jeigu zmogus dirbo nors ir valanda

Nuolatine kaita zmoniu...priveda prie keliu isvadu..mazas atlyginimas,sunkios darbo salygos kurios neatitinka darbo uzmokesciui ir t.t. gera darba zmones vertina.


O jei rimtai...bicas padirbo savaite..nepatiko ir viskas..iseina-jam turi buti viskas apmoketa..jis tam turi pilna teise.

Markko neprisijungęs   Cituoti