View Single Post
Old 2016-08-01, 20:11   #48509
rafis

rafis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda

rafis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė MRDetailing View Post
O kam tu ji pirkai?
Teisingai sakai is vienos puses, kad nerealu yra moketi 13saibu uz sena CL'a. As nemokeciau, as max 6 mokeciau, jeigu idealus tuomet 7, bet ta prasme IDEALUS, bet uz tiek as is USA parsivezu bei kai pagalvoji uz tas pacias 7saibas as pasiimciau kaska naujesnio ir smagesnio, kalbu apie BMW. Arba kad ir ta pati A8 D3 man labai imponuoja, jeigu klase islaikyti. TACIAU jeigu jau istikro galvociau racionaliai, tai pirkti reiketu koki nauju metu dyzeli, su kuriuo apsizeniji dviem metam, ir uzmirsti nesamones, pili centus, remontuoji uz centus ir tiek ziniu .
Tai gal to paties reikia ir tau, tik visdar kaska tau neleidzia uzmirsti tu pontu ( ar kaip ten jie vadinasi )
na man a8 d3 ir 7er tai nusibode.. cl'as iskirtinis kebulas, galima lyginti arba su cls arba su 6er arba su a5.
pvz pas bmw galima psirinkti arba dynamic drive arba paprastas, visada imciau su paprasta vaizuokle beje uz 5-8 nera ka imt, nebent cls. bmw turi nusmirdusi atsibodusi e60 ar e65, a8 arba a6 - man jie visi nusibode. va nebent 6er..

rafis neprisijungęs   Cituoti