View Single Post
Old 2016-08-01, 22:14   #48519
rafis

rafis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda

rafis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė aleximo View Post
Rafi o GS'a pirkai uz vidutine 17000 kaip ir europoj stovi jie su maza rida FL'ai ? O CL'a FL sau parsivarej u 9000 paemei tvarkingesni su vidurine kaina mobilei ?
As ziurejau kai buvo 10500 eur pries pusantro menesio kazkur ji. Niekas nevaro ant to masinos, as gi tik ji apziurejes neimeciau cia apsykancio ta masina monologo. Tiesiog kolega paklause - daviau subjektyvios informacijos.
Pas mane GS'as ne fl
Kas del ML r pirkejo tipinio, nieko asmenisko, as irgi toks pat pirkejas, ir visi lietuvoje tokie. - moket nenori niekas, o gauti uz centus pirkdami nori idealios bukles.
Kalbant apie mane asmeniskai, cl'a paemiau toli grazu ne uz 9, bet kasiaku ten yra nemzai. Zodziu tipinis lietuvos pirkejas pasakys-lavonas ten ne masina. O man nelavonas, nes as peru zinau uz kiek ir ka. uz 5-6k eu dziaukis kad w215 FL vaziuoja o ne ziurek ar amortikai neapsitepalave, ar cheko nemeta ir ar ibrezimu nera )
pas mane ir stiklas skiles, ir amortiaks vienas apsitepalaves ir abc kartais ismeta balta uzrasa(nzn del ko) ir dureles vienos ir kitos apacioj pabraizytos ir bagazine el neveika ir dega asr klaida kazkokia ir pr bamperis pastumtas i vidu ir nesueina lempos.. ir cia apziurejo tas, kuris nesupranta ) dar klausimas kaip jis vaziuoja.. zodziu eilinis lavonas. bet kai perki uz 5k ir rezervo turi pora stuku, tai menka beda - viskas sutvarkoma jei nori.

rafis neprisijungęs   Cituoti