View Single Post
Old 2016-11-24, 15:38   #44
Robertas1993

Robertas1993's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

Robertas1993 is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė iDracus View Post
Įsikalk į galvą ne su taburete (Golfu) važinėji. O su kilmingu automobiliu. Tokiai mašinai 10-20 EUR kaladėlių pakeitimui yra normalu.
Todėl kad yra normalu už vien tik priekines kaladėlės mokėti ~50 EUR, o to po 35 EUR tai tau taip "sujodys" diskus, kad keisi po to ir diskus ir kaladėles.

O jeigu sugadinsi SPS bloką , tada prisimink chebros patarimus "...kokio velnio lindai?"
Paskaitinėk visą MB forumą. Tai tą papylė auksarankiai, tai tą sulaužė, anas visai nustojo veikti. O žiurėk kitas keičia detales ir vis tiek neranda problemos.

Taip visi mes norim taupyti, bet reikia žinoti kur ir kaip.
Va tavo pasikrapštymai gali sugadinti SPS, o tai jau labai dideli pinigai + pririšimas.
Aš geriau renkuosi sveikus pirštus, nesulaužytą suportą, veikianti SPS bloką ir lieka
bet lieka zmogus be patirties, greit bus taip kad zmogus nemokes net rato nuimti, pakeisti ir uzdeti... as buvau nusiemes suportus kalades diskus paskui atgal viska sudejau ir nieko, automobilis nieko blogo nemate ir lieka patenkintas mano darbu servisais nepasitikiu nes vienakart sudo primale maniskiam auto taip kad paciam teko list ir tvarkyt viska is naujo aisku ir pinigu nemazai paklojom uz sudo primalima serviso ( ne MB bet LD)

Robertas1993 neprisijungęs   Cituoti