Citata:
Pradžioje rašė BETMENAS
Tai kad naujasis x5 nebe-kosmosas, labai dažnai iškrenta už kainą panašia kaip ir tarkim e70 FL, ilgai sekiau tai žinau, bet ir išneša juos per dieną. Kad ir prieš porą dienų buvo įmetę 50i amerikona 30t. rida, minimaliu daužimu 19000+muitas , šiandien nebėra. Turiu panašų nupirkęs degusiu galu , iš išvaizdos labai jis man patiko, pravažiavau bet mašina nepaliko jokio įspudžio, be komforto, kaip ir senasis x, tik kad nesikrato, tikėjausi daug daugiau. iš kameros pasiimsiu ir važiuos jis tiesiai į autopliusą  . Mano nuomone savo pinigų jis nevertas kiek dabar kainuoja. Po penkių metų pacukam pas panas lėkti tai sutinku
|
pries kelias dienas buvo naujas cayenne baltas su nedaug mustu priekiu, tiesa 4.8 varikliukas irgi beges simboliskai uz 16k prase pries derybas. Faros dar geros, pagalves vairo ir keliu sove, bet kas ten priekyje sudeta ir kiek tai viskas kainuoja net neisivaizduoju. Paskambinau viena kita srota kad visa prieki tupai man pasakytu kiek kainuos tai myke taip ir nunese ji kol matematika suvedinejau. Per sudetingos masinos kad va taip lengvai pasirasyt ant remontu.
Degesius ir skenduolius kazkaip apeinu. Kas liecia BMW tame ir esme gerai ten 30-50k eur kainuoja, bet tada ir tikiesi sekso o ten vos ne eilinis SUVas kuris pinga kasmenesi vos ne. Sunku kazka rasti verto demesio po GX460, rimtai. Net tas w166 prie kurio daug ka galima prikist is esmes juk puikus dzipukas
|