View Single Post
Old 2017-01-02, 14:41   #50823
rafis

rafis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Klaipeda

rafis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė wzikas View Post
jei masina gera ar turtas to vertas savininkas gali atvesti savo pirkeja ir kaip taisykle iki varzytiniu laikas neateina. Galimas variantas kad turto savininkas dalyvavo varzytinese tik kad kaina pakelt, bet vistiek nematau prasmes konkreciai siam variantui.

Rafinuotai - dalyvio moeksti tu pervedi pries statant ir jis yra grazinamas jei nelaimejai ar nutrauktos varzybos ar laimejai ir nesumokejai likucio per tam tikra laika (nuo sumos priklauso). Taciau jei laimejai moki laimeta suma minus tas uzstatas
Na as kiek pamenu tai kiek esu pirkes zemes per varzytines, tai lyg reikedavo palikti ta dalyvio mokesti. na bet gal ir galiu klysti
Faktas kad jei masina yra gera, savo klienta atsiveda nemokus zmogus
as pats esu daug kartu taip pirkes..
esu netgi TP taip pirkes, zmogus isieme kazkokias detales be kuriu nesiveda masina, tai sulauke antru varzytiiu ir man pasake, pirk ta masina, man duosi x, o as tau duosiu detales
esu pirkes ir puse buto dali ta prasme zmogus joks nepirks puse buto uz normalia kaina, bet jei kito buto savininkas yra giminaitis, tai ir perki uz normalia kaina, nes paskui nusiperki antra puse ir pasidarai normalu buta. nu zodziu, visokiu variantu ten yram ir nebutinai tai yra nelegalu.

man vis knieti paimt ant perpardavimo mersiuka sita, nesuprantu kaip dar neikas nenupirko jo

http://autoplius.lt/skelbimai/merced...s-5022186.html

skambinau nesenai, tai sake viskas kaip ir ok.. iskyrus
uzgesini masina, nukrenta po valandos visiskai. Tai tipo sake "pneumatikos beda" tai bet galvoju ,ar cia pompai bus amen ar kam galetu but? Nes siaip, jei pompa mirusi tai uzvedus vistiek nepasikels, nes slegio nesudarys. Gal but kokie davikliai,bet aisku cia greiciausiai bus pagrindiniai mazgai

rafis neprisijungęs   Cituoti