Tema: Namo statyba
View Single Post
Old 2017-02-22, 18:43   #10
wzikas
 
Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Užsiregistravo: 2014-02-21
Gyvenamoji Vieta: Kaunas
Pranešimai: 1,686

wzikas is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė pucenas View Post
Turi pusti silta ora jai nustatai kad pustu silta o ne salta. Ne prie ko cia tavo vamzdziai ir tt.
Pvz vilniui prie gariunu pastatyta siuksliu rusevimo fabrikas-gamykla. Ten darem visa vedinima tai pvz rusiavimo cehas apsildomas dviem rekupais. Kuriu vieno nasumas 9000m3 kito 16000m3. Ir abu stovi lauke pucia ora per ortakius jai gerai pamenu 1,8x2,2m apie 15-20m. Jai nustatai, kad pustu 23 tai ateina tikrai jauciamai siltas oras. Tai arba pas tave sistema be sildymo arba kazkas blogai.
Sakes, tik dabar supratau kur reikia ieskot skyliu. Turiu dvi nesildomas patalpas virs 100 kv ir is tenai gali salta ora siurbt. Reikes savaitgali viska patikrint. O tenai veikia nes buvo sudege, jau tvarkyt teko. Jei kam reikia geru rekupu meistru kaunas-vilnius turiu kontaktus. Salda kazkaip pogarantinio aptarnavimo kratosi nors su dalim bande padeti.

Nors logiskai ziurint i ta rekuperatoriu siurbia ora is lauko kur -5 ir ta isiurbiama ora pasildo radiatoriukas kuri sildo istraukliamas oras. Jo nasumas minimalus. O tenam darbo turetu uztekti tik pacia deze sildyt kad ledu ten viskas neapaugtu jei lauke didesnis minimumas.

wzikas neprisijungęs   Cituoti