View Single Post
Old 2017-04-03, 15:25   #405
Pavidolis

Pavidolis's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Kaunas

Pavidolis is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Apple View Post
Aš taip nežaidžiu, kad užpurški ir su vandeniu paskirstai, aš imu ir purškiu, kol vanduo nelimpa prie kėbulo, o nubėga ir tada viska nupurškiu aukšta srove.

Tai suorganizuosi vaško?
Parekomenduok geriausia šampūną tada kurį galima būtų pilti į putų purkštuvą
Man dar reikia valiklio su kuriuo galima valyti tentą (man reikia nuvalyti baseiną), ten tokia kaip ir guma.
Reikia kokio valiklio luboms ir kilimams.
Ir reikia kokio valiklio atnaujintojo panelei (bet, kad nebutu blizgus).

Padėk pasirinkt ir užsisakysiu. Gal vėl kolega galės užvežti kada nors į Vilnių?
Vaškas litras 9€, skiest ~1:20.
Šampūnas (aktyviosios putos) litras 5€, skiedimo tiksliai nepasakysiu, nes gali priklausyti nuo įrenginio. Dažniausiai gaunasi 1:10. Galiu duot dabar litrą pabandymui, o kai pamatysi, kad patiko, tai ir po 3l ar daugiau papilstysiu.
Baseinui koncentruotas 1l 7€, skiest 1:3-1:5 (čia stiprus koncentratas, primetant, kad tikriausiai pirmą kartą bus plaunamas rimtai, kitais kartais užteks mažesnio koncentrato).
Luboms ir kilimams paruoštas - Universalus valiklis
Panelei valiklis . Pradžioj jis man nelabai patiko, nes spalvą neryškiai keičia, bet dabar pradedu kaifuot nuo jo, ypač kai ir nuvalo visą blizgelynę nuo neprižiūrėtų panelių.

Rytoj važiuoja žmogus, galiu įdėti arba jau kitą savaitę (dar šis penktadienis 50/50).