View Single Post
Old 2017-04-23, 20:20   #9
amerika

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: Prienai

amerika is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Dreigas View Post
Trosas eina ir nuo spyneles, bet ten su juom viskas tvarkoje (ir kiek supratau, jis tik leidzia rakciuka istraukt P padeti). Del vangiu begiu persijunginejimo, tai jau senokai prasidejo, gal metai, du, bet per daug nekreipiau demesio, visiskai netrukde (ir tik kartais uzeidavo) ir dar pridursiu, kad buvau uzliejas skysciu pries tris ar keturis metus kazkur, tai teko keist salia elektronika, kur langus atidarinet, ESP ir t.t. Tik negaliu pasakyti tiksliai (man rodos ne), kad nuo to prasidejo. Pagaminimo metai, tai 2001 galas.

Dabar skaitinejuos angliskus forumus, tai man kaip ir viskas atitinka del elektronikos, manau tas ir bus. Nes kompas kaip ir nemato selektoriaus padeties. Jei tas, gal zino kas, kiek kainuotu tas malonumas? Kalbant apie tas mikroschemas, kur salia rachiargo yra? Arba TCM uzlietas tepalu? reiks ryt patikrint.

P.S. Dar nepaminejau, kad ta pati vaziavima buvau skaudziai uzvaziaves ant medzio saknu, tai iskart kilo itarimas, ka kazkas ne to po masina, bet greiciasiai tai sutapimas, nes ten viskas kaip ir graziai atrodo.
panašu kad selektoriui galas,diagnoze pasidaryk ir tuomet pradek ieškotis nuo tokiu pat metu automobilio su tokia pat kubatura ir tiek pat kw selektoriu,nežinau ar suveiks plug and play,gali reiketi pririšineti su staru...

amerika neprisijungęs   Cituoti