Citata:
Pradžioje rašė Apple
Net nežinau kaip pavadint: taco, tortila, atviras kebabas... Žodžiu - tex mex 
Supjaustom plonai jautiena, išmaišom su aštriais jautienos prieskoniais, grūstais pipirais ir česnaku, apskrudinam (galima ant ugnies, galima keptuvėj).
Padažas: nulupti, tarkuoti agurkai, graikiškas jogurtas (arba grietinė), išspaustas česnakas, grusti pipirai, druska, alyvuogių aliejus ir citrinos/laimo sultys. Viska sumaišom pagal skoni.
Ant tortilos lapų dedam chederio, tada salota, rukola, padažas, mėsa, pomidorai ir vėl padažas. Kas mėgsta aštriai - dasivarot jelapeno. Nepadauginkit su turiniu, nes nesusivynios  (pas mane matosi klaida). Tada viska suvyniojat ir ant Bono netiesiogiai ant akmens. +- 200 laipsniu +- 3 min. Kas turit grill presa/akmeni galit ant viršaus užmest, gausis tikrai kebabas
Skanaus 
|
Seip supratau tavo temos negalima skaityti velai vakare, ir anksti ryte 
P.s. Kiek "skuriliu" turi tavo jalapenjo? man iki 50k astrokas ketciupas 
P.p.s. primink kada pas taves bus meetas
|