Citata:
Pradžioje rašė vampyras
Po akumo atjungimo? Po spidometro ar kokio kito ecu keitimo?
Galima ziureti su developeriu, gali spidometre nustatyti skaiciavimo koduotes koks motoras ir pan. Tiesiog meginti pakeisti, Ar tokiu atveju gerai tiksliau su nedidele paklaida.
|
Na taip, akumas buvo atjujgtas pusdieniui, kai ardė kolektorių išmetimo, jie buvo viską aplink atsijungę, nes keitė tarpinę tarp galvos. ECU nekeisti, kol kas tiek su variklio valdymu.
Dev'ą turi omenyje Star ? Ar yra koks specialus ?
Citata:
Pradžioje rašė Robertas1993
per 2 min net su kibiru neispilsi i cilindrus 16l ir tuo labiau per mazas purkstuku skylutes..... stovinciai auto programa kur kuro matavimus atlieka, nebesupranta variklio nemato abs magn ziedo ar ziedu apsisukimu skaiciu ir raso pievas ir cia yra normalu, as ir su 1.3l benzu pasiekdavau 100l/100km, kai kuriems modeliams raso tiesiog begalybe/100km  kaip Apple sako nekreipk demesio 
|
Na taip, pamenu BMW 525 Būdavo ant laisvų stovint rodyklė nuo nulio pakyla iki 10, tada ties 20 pabūna pora sek ir šoka virš 30 (max), tada užlrnda už skydelio, o pradėjus važiuot vėl atsistato.
Bet faktas tas, kad seniau pas mane taip nebuvo. Kartas nuo karto įeinu pasižiūrėt koks vidurkis, seniau rodydavo 10/100, kartais 12,5/100 mieste, bet kai dabar mieste rodo 18-22 litrus, tai vapšie nesamonė. Užkuriu mašiną prie namų, duodu "pašilt", rodo 15... Nuvarau iki darbo rodo 16-17 (13 km atsumas Varnių - Nuokalnės - Taikos gatvėmis), todėl ir pradėjau ieškot sliekų :-)
Apple, nesuprantu Tavo aiškinimo, nes net prie didžiausių norų net stovint mašinai ji negali sunaudot tiek tiek ten rodo. O kyla dėl to, kad kilometrai nesisuska ? Pagal taip kaip pas mane kyla stovint (+0,1 litro per 30 sek) važuuojant mašina turėtų skrist vos ne kad rodytų tokius parametrus.... Be to stovint jos darbas nesikeičia, todėl vieną valandą pastovėjus negali rodyt 16/100, kitą valandą 100/100, tada pradėjus važiuot jau rodys pas mane vietoj 16 rodys 18/100...Gal pas Apple taip ir yra, bet jokia 2,7 mašina negali nuvažiavus 13 km, prieš tai pastovėjus 10 min rodyt kad sudegintų 100 km 18 litrų kuro. Logiškai pagalvok koks atstumas nuvažjiuotas ir kiek litrų sudeginta. Kaip Robertas sakė - tiesog kažkas grybauja kas susijęs su skaočiavimais.
Paskutinį kartą redagavo Darius; 2017-09-20 06:43 val.
|