View Single Post
Old 2018-03-07, 15:33   #1125
masterkame

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Skien Norway

masterkame is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Apple View Post
Tu nenervuok manęs... VERKSNYS gimė ir mirs VERKSNYS. Ir tik jie patys dėl to kalti, o ne aplinka. Tu ieškai pasiteisinimų kodėl kažko nedaryt, vietoj to, kad imtum ir darytum. Mano pusbrolis gyvena realiai labai prastai, pajamos, kad nesumeluot, bet sakyčiau 4 asmenų iki 1 EUR (realiai gal 800 EUR). Gyveno Vilniui nuoma, bet susitaupė kažkaip ir nusipirko namuką medinį mažą kaime. Yra žems lopinėlis, užsiaugina daržoves, vištas, uogų, vaisių. Grybauja, žvejoja. Prasimaitina visa šeima puikiai. Pradėjo renovuot namą, pats savo rankom viską daro su tėvo pagalba (ne finansine, nes tėvai dar prasčiau gyvena). Dirba Vilniuje, važinėja iš Varėnos pusės į darbą su traukiniu kasdiena, nes automobiliu naudojasi žmona. Niekada gyvenime nėra skundęsis, kad nėra darbo, kad sunku gyventi. Visada išsišiepęs, šeima laimynga, sugeba nuvažiuoti ir prie mūsų jūros pailsėti. Aš jo liūdno realiai nesu gyvenime matęs. Pagarba tokiam. Pats jam padedu visada kuo galiu, bet už bet kokią pagalbą jis man visada atsidėkoja. Žodžiu - moralas tame, kad gana verkšlent, niekas neateis ir pinigų ant lėkštutės neatneš. Reik kažką daryt, norint kažką turėt. O jei geriau verkšlent ir dėl visko kaltint "Kubilių" tai linkiu jums kuo liudnesnio gyvenimo, nes panašu, kad jums tas patinka.
Kas per pasakymas Tu ieskai? As nieko neieskau, as kartu su zmona turejau pajamas arti 2 tuks. Ir buta kabanti ant lizingo rajone, dejau skersa ir isvykau, dabar gaunam arti 3 kartu didesnes pajamas. Bet ne tame esme as net uzdirbdamas normaliau suvokiu jog yra ivairiu situaciju kada zmones tam tiesiog neturi galimybiu. Kad ir imant tavo pusbrolio situacija pamirsai pamimeti fakta jog jie tikriausiai kaip dirbo tuose paciuose darbuose taip ir dirba ir pakeite tik gyvenama vieta, o tu sunkiai gyvenanti kaimo zmogu vadini verksniu kuri valdzia su savo durnais sprendimais padare dar vargingesni.
Ps. Bergzdzias reikalas su tavim diskutuoti kai mastymas siauras, o ir remiamasi pavieniais faktais nematant didelio paveiksoo ir gyvenimo 100km nuo vilniaus.

masterkame neprisijungęs   Cituoti