Citata:
Pradžioje rašė a-1
tai patirties kitaip ir nesukaupsi. rafis irgi is savo patirties varo. ir be variklio masina yra nupirkes gi ;-)
|
Na gal baikim nesamones kalbėt, nei tu stovėjai ką ir kaip aš pirkau, nei žinai. O pro turgu eidamas aš išgirstu daug apie per tv rodomas personas, bet kaip rimtą faktą neverta priimt.
Citata:
Pradžioje rašė Rykštė
Rafi,jei tu negirdejes,tikrai nereiškia, kad taip nera.
Esu jau nuo dviejų variantu gaves nuolaidas ir viena karta iš nežinojimo nepranesiau per 5 dienas,kodel pralekiau.
Aš tikrai niekam nieko nekisu,bet yra vin'as,benelux šalyse yra carpass,galima tikrint kur nori ir kaip nori.
Aišku geriausia butu,kad atvezus čia eitų viską patikrint,bet dėl geresnio/pigesnio varianto reikia rizikuot.
Esu pirkes iš JAV kaip run and drive,bet grizus nei run,nei drive nebuvo,yra lėle atsiunte,dar vienos lėlės vos nepagriebiau.
|
kur galima vin'a patikrinti beneluxo salyse?
Nors tiesa, is olandijso kai vezdavau masinas, ridas kas be ko visom atsukinėdavau, tai 80proc masinų skydeliai jau budavo daryti(ten matosi, nes sukant daugumai auto reikia nulituoti mikroschema-plata)
O iš jav run and drive kai pirkai, kokia rida buvo ir kiek jai amziaus buvo?
Čia ne esmė iš jav ar iš japonijos ar iš LT perki, esmė kai perki sudaužyta nuimtą nuo kelio, ir su rida dar "garantine" tai logikos jokios nebus paimti sudaužytą ir kai kiti mazgai visi prašo remonto, kai tuo tarpu 5+ metų senumo kai jau garantijos nebera pas atstovą, sudaužytos dažnai būna ne tik sudaužytos
pats iš NL pirkau 730d muštu lengvai priekiu

) pasirodo motorui amba..
gerai kad normalus olandas pardavė, o ne babajus, tai pasake jog tokia situacija(pats apsišovė pirkdamas aukcione) ten run and drive tą ir reiškia,o kaip tas drive, tai čia kiekvienas savaip suprnta, jei kompensatoriai klaksi, ar antifrizas dinginėja, čia vistiek bus run and drive. ar jei ten kokia dežės pūslė bus mirusi irgi skaitysis run and drive, ir tu aukcionui nieko nepasakysi.
Citata:
Pradžioje rašė siaubaz
|
galvutes tarpinė brangia inekainuoja, bet nors nesu mechanikas, bet akivaizdus faktas kad check'as negali skydelyje degti dėl tarpinės defekto

nebent pas mersa kokios mandros technologijos...
tai bus dar ir antras remontas kažkoks