Tema: Aktualijos
View Single Post
Old 2018-11-14, 14:29   #1398
masterkame
 
Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Užsiregistravo: 2015-01-21
Gyvenamoji Vieta: Skien Norway
Pranešimai: 1,160

masterkame is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Apple View Post
Amerika, su visa pagarba tau, bet sneki kvailai. Jei dideliu verslu ikurejams viskas taip paprasta, pasedi kedej ir pasiima milijonus, tai kodel pats taip nedarai?
Jie dirba N kartu daugiau nei bet kuris paprastas darbuotojas. O per visa gyvenima sudejus tai jie kokius 2x daugiau pradirba nei bet kuris kitas darbuotojas. Nesi is arti mates normalaus verslo, o sneki kaip eilinis "nuskriaustas" pilietis. Sukurtum bent 10 darbo vietu, tada galetume adekvaciai pas eket. As nesukures nei vienos, bet kasdiena bendrauju su nemazus verslis sukurusiais ir matau kiek chebra dirba.
Mano tevas jau 14 metu nuo 2004 turi lempjuve ir 12 darbuotoju, moka viska legaliai. Mokesciu neslepia, progreso per tiek metu minimumas nes produkcijos kaina diktuoja uzsienis ir lenku bei rumunu gamintojai. Paskutiniai 2 minimumo kelimai buvo skaudus. Tikriausiai treciasis bus mirtinas. Taip bus ant sodros galvos dar 13 bedarbiu iskaitant teva. Gerai jog dar dirba ne i skola ir su europiniais pinigais krautuva sugebejo igyti. Va tau ir sazininga smulkuji versla. Belieka tik didziuotis tuo, kad dorai dirbo. O kitos aplinkines lenpjuves algas vokyose dalina ir su naujom masinom vazineja. Vokeliai ir i darbo birza keliauja, kad europiniu lesu gautu ir subsidijuojamu darbuotoju. Va tau Apple rajono realybe ir davai nustok ta pacia daina suokt jog visi ten direktoriai dideliu imoniu istisai dirba. Jei prie taves rageli paeme daug mala dar nereiskia jog visa diena ir nakti dirba ir generuoja idejas. BET visad yra isimciu.


Paskutinį kartą redagavo masterkame; 2018-11-14 14:42 val.
masterkame neprisijungęs   Cituoti