Tema: Aktualijos
View Single Post
Old 2018-11-14, 14:50   #1400
Apple
 
Apple's Avatar
 
Statusas: Administratorius
Užsiregistravo: 2011-07-22
Gyvenamoji Vieta: Vilnius
Pranešimai: 14,237

Apple will become famous soon enough



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė masterkame View Post
Mano tevas jau 14 metu nuo 2004 turi lempjuve ir 12 darbuotoju, moka viska legaliai. Mokesciu neslepia, progreso per tiek metu minimumas nes produkcijos kaina diktuoja uzsienis ir lenku bei rumunu gamintojai. Paskutiniai 2 minimumo kelimai buvo skaudus. Tikriausiai treciasis bus mirtinas. Taip bus ant sodros galvos dar 13 bedarbiu iskaitant teva. Gerai jog dar dirba ne i skola ir su europiniais pinigais krautuva sugebejo igyti. Va tau ir sazininga smulkuji versla. Belieka tik didziuotis tuo, kad dorai dirbo. O kitos aplinkines lenpjuves algas vokyose dalina ir su naujom masinom vazineja. Vokeliai ir i darbo birza keliauja, kad europiniu lesu gautu ir subsidijuojamu darbuotoju. Va tau Apple rajono realybe ir davai nustok ta pacia daina suokt jog visi ten direktoriai dideliu imoniu istisai dirba. Jei prie taves rageli paeme daug mala dar nereiskia jog visa diena ir nakti dirba ir generuoja idejas. BET visad yra isimciu.
Tai gal kazka reik keisti, jei verslas nesigauna? Ar cia bet ka darant turi eiti kip is pypkes? Tame ir eame, kad vieno kazka sugalvojo ir daro ta pati n metu nieko neleisdami, o kiti kazka kuria, tobuleja.

Turint medienia galima paletes gamint (pastaruosius 7 metus pervezimo pramone klestejo ir augo po keliolika ar net keliasdesimt proc per metus, paleciu poreikis nezmojiskai isauges buvo), kaladukus paletems is pjuvenu gamint, nes dabar juos tik latviai gamina, konkurencijos nera, kaina kostmosas.

Ka norejau pasakyt - kazka galvot reikia, jei nesiseka verslas, nes uz taves niekas nepagalvos.

__________________

A208 CLK430 AMG
Tesla M3
Octavia RS

_______________
EX:
W164 ML350 CDI
W215 CL500
W211 E320 CDI
W203 C270 CDI
Apple neprisijungęs   Cituoti