Citata:
Pradžioje rašė driuliauskas
w124 ant stendo kratuko kaip tu sakai nepamatysi keleto daliu. na kaip ir mano varant tech apziura nepamate kad priekiniai sarnyrai negyvi visiskai. keliant 124 uz ratu jie yra uzspaudziami automobilio mases. juos patikrinti galima tik pakelus 124 ne uz ratu, o uz kelimo tasku kad ratai laisvai kabotu ore.
|
sarnyrai tikrinasi (bent jau mes kaip tikrinam): uzdedam ant rato kokia nors galvute, nedidele, virs jos kisam montiruote, kilnojam sarnyra  jei juda judinant aukstyn-zemyn - gatavas...
pas mane sarnyrai sveiki, pasikonsultavau su restauruotoju, sako kol neprades klibeti i virsu ir i apacia, tol nera ko sukti galvos, o kad laisvai juda savo judejimo trajektorija, tai nieko blogo
o as itariu, kad pas mane subilda pats stabilizatorius, turbut kazkur gumuke kokia jau pagyvenus bus... nes siaip viskas grazu... dar apziurejau, kad vidines stabdziu disko puses labiau nugrauztos, nei isorines, tai keiciant kaladeles reikes jau keisti ir stabdziu diskus, nes tekinti jau nebus kur...  bet dabar tokia situacija, kad greiciausiai stabdziu diskai visai susidros greiciau, nei pasibaigs kaladeles, nes kaladeliu dar ooooooooooooooooo.... vos ne naujos
be to, visiems siulyciau pasikeisti stabdziu skysti kas 2-3 metus, nes einant laikui jis pradeda sugerti dregme, tada sylant stabdziu skysciui issiskiria deguonis, buna oro sistemoje, gali stabdziai nesuveikti taip, kaip visada 
Autoserviso paslaugos, diagnostika, patikra, važiuoklės bei pavarų dėžių remontas, žibintų remontas bei restauracija
|