Korona virusas. Kas nors is jusu nepamastete kodel/kas/del ko tas virusas atsirado. Pasaulis nori kad visi galvotume kad nuo sisksnosparniu kokiu tais, taciau pamacius mirtingumo amziu nuo to viruso man iskart i galva kilo viena mintis, kad gal but tai visai ne siksnosparniu kalte  80m+beveik 15%,70m-79m 8%,60m-69m 3,6%, 50m-59m 1,3%
. Cia mano asmenine "samokslo" teorija kuria gal as net ir tikiu, kad "dideli ir galingi" zmones gali nulemti pasaulio ekonomikos likima ( ir ne tik). Niekam ne paslaptis, kad pasaulyje labai greitai dideja senyvo amziaus zmoniu, iki 2050 metu planuoja kad bus iki 2milijardu zmoniu kuriems virs 60m. Virusas atsirado Azijoje. Spekite senyvo amziau zmoniu kokiam regione daugaiusia ? Taip ,Azijos regione. Europoje spekite kurioje valstybeje daugaiusia senyvo amziau zmoniu ? Taip, Italijoje, sutapimas ? Is Kinijos iskart i Italija  Kiekvienas metais penciju fondui reikalingi vis didensi pinigai. Penciju fodai atsidure dideleje krizeje ir pasaulio penciju fondai susiduria su didelias sunkumais, "kazkas" "isleido" (arba neteisingai investavo, nes irgi daug kas zino kam naudojami pensiju fondu pinigai) ir dabar kazkokiu budu reikia "spresti" sita problema.
P.S. cia tik mano pamastymai  Apie pensiju fondu krizes, apie mirtingumus ir visas kita informacija galite patys rasti internete.Tiesiog kaip viska sudedi i viena , per daug sutapimu man
Paskutinį kartą redagavo Aiškumėlis; 2020-03-12 08:45 val.
|