Tema: Aktualijos
View Single Post
Old 2020-03-13, 21:16   #1781
Artunas
 
Artunas's Avatar
 
Statusas: Administratorius
Užsiregistravo: 2012-10-27
Gyvenamoji Vieta: Kaunas
Pranešimai: 5,514

Artunas is on a distinguished road



Standartinis

Jau savaitę turbūt kaip panikuoju, žmona jau pikta ant manęs pora dienų. Bet ne bereikalo.

Kokia yra rimta padėtis, manau daugelis nei nesuvokia. Bet gerbiamieji, atėjo visiška šikna. Ir tai ne kokia miela šiknytė nuo kokios pupytės plakato, apie kurią prognozavo Apple, ir dėl kurios mes ironizavom ir šaipėmės. Atėjo visiška žopa!!!

Jau iki šiandien vakaro aišku buvo kad batai visai sporto, pramogų bei restoranų industrijai. Ir tai tūkstančiai, pasikartosiu, tūkstančiai darbo vietų. Tūkstančiai Jūsų klientų lieka be darbo ir pajemų, kad ir ką jūs beveiktumėt. Blemba, turizma pamiršau. Na sory...

Einam toliau: https://www.delfi.lt/news/daily/worl...1ZvSCrcnZrun-8

Suvokiat kas tai yra? Man p mano darbininkam p Visiems Aplee klientam ir visam transporto, mašinų verslui, na bet kam p


Visai ekonomikai p Išgyvensit tiek, kiek turit santaupų. Suvokiat kiek žmonių Lietuvoje jų neturi aplamai? Suvokiat kas liks iš jūsų saugumo po tai kai baigsis jų maistas bei alkoholis? Kiek jų santaupos jiems leis išlikt adekvatiems?

Atsičiūkinkit gerbiamieji kas dar į tai žiūrėjo kaip bajerį. Kas žiūrėjo į tai kaip į paprastą gripą. Tai nėra paprastas gripas, prie šio gripo pasekmių, belekiek mirčių, prisidės ir visiška šikna ekonominiam bei socialiniam gyvenime. Bus tokia šikna kokios mūsų karta nėra mačius.

Sory už šį tekstą, bet tai yra tiesa.....

Artunas neprisijungęs   Cituoti