Citata:
Pradžioje rašė nepjaukgrybo
O gal tamsta pats isikaityk ir pamastyk- nei vieniems is tavo paminetu argumentu as ir nepriestarauju. Kazkam patinka opel kazkam nissan kazkam renault ar dar koks briedas, o man- mersas ir man jis patinka toks koks yra. Pirmasis mano buvo kaip jusu pamegtas "sportinis" 300ce24, dabar turiu C klases dyzeliuka, nes dabar aktualios mazos kuro sanaudos, bet as nepuolu perdarinet kazkaip tos masinos pagal savo poreikius kaip kad pvz sukist dyzelini 3.0 varikli i coupe ar dar koki veja sumastyt. Jei jis isejo is gamyklos turedamas galinga varikli- viskas ok- man tinka(tik nepasakokit kad visi vazinejates su stock'iniais sportiniais mclarenais), bet tiuninguot ir perdarinet Mb- ne lygis, nes tai (bent jau mano poziuriu) automobilis turintis isliekamaja verte, o po visokiu tiuningu ar tai variklio perdarinejimu jos nebelieka. Jei uzsimanyciau sport, imciau koki nissan'a su dviem turbinom ar dar kokia kita japoniska auto pasidomeciau, bet mb- tikrai ne.
|
Viskas kas atliekama kokybiškai turi dar didesnę išliekamąją vertę, nes pagal tave tai nei AMG, nei Brabus, nei WALD neturi jokios vertės. Čia aišku nekalbu apie mėlynas lemputes iš senukų. O nissanus beje irgi perdarinėja ir tų stokinių nuo pagaminimo laikų išvis vienetai išliko. Tai aš taip ir nesupratau tavo argumentų. Sakai, kad tiesiog MB negalima perdarinėt nes tau taip nepatinka? Tai tada neskaityk šios temos ir apsimesk kad visi važinėja su MB ramiai ir lėtai.
|