View Single Post
Old 2008-04-07, 10:30   #9
Hamas
 
Hamas's Avatar
 
Statusas: MB1 Narys
Užsiregistravo: 2008-04-06
Pranešimai: 43

Hamas is on a distinguished road



Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė dyzelis View Post
tokiu budu nepatarciau gali ne tik service, bet ir visa kita "nusinulint" uzsuk i silberi, nemanau kad brangus toks nunulinimas, tiesiog pries procedura pasidomek, kiek kainuos ir tiek. O kas del tvarkimo tai pradziai tepalus pasikeisk ir viskas, megaukis vaziavimu, o poto matysi jei kas islys tvarkysi, jei nupirkai gera mersa tai gal ir parduosi nieko netvarkes.
nu kaip - auto lyg puse velnio, vaziuokle siek tiek patvarkiau (iki 200 LT uzteko) ir viskas kolkas. o tai greiciu dezes tepalus patartumet keist, ar ne??
beje, kas turit tokius automatus - kaip pamatuojat greiciu dezes tepalus? klausiu ne kaip technologiskai reik (zinau, kad uzvestam varikliui ir pan.), bet ar kisat ta pacia matuokle, kur ir variklio alyva matuot, ar kaip? nes pas mane tai tik fabricnu dangteliu uzdengtas tas dangtelis ir viskas. Galvojau, kad nujojo matuokle pardavejas, bet pas teva beveik toks pats mersas, irgi tik dangtelis. Jei matuojat su ta pacia matuokle, kaip jus sugebat ja iki galo ikisti? - nu man nei kaip nepavyksta - lieka neilindus kokius 2-3 cm. ir viskas...

Hamas neprisijungęs   Cituoti