Citata:
Pradžioje rašė mb001
tokiu xenonu tiksla suprantu - svarbu man gerai ir atrodau mandrai, o kad kitus akini ir jie gali ar zmogu salia kelio numusti ar pats i griovi ar stulpa ivaziuoti, tai nesvarbu... is gamyklos xenonai eina su automatiniu aukscio reguliavimu, kad kitiems avariniu situaciju nesudarytum... kai uz 2 ar 3 tukstancius isidesite xenonus kaip priklauso, tai ir bus verta pasigirti, kad saugiai vaziuoju ir kitiems nekeliu pavojaus.
kitose valstybese draudzia ir baudzia uz tokiu "xenonu" naudojima, bet lietuvelej dar ilgai gyvuos karas keliuose....
|
ko tu cia iskarto puoli ? Tu net nematei kaip pas mane sviecia... kartoju dar karta keisti abieju pusiu reflektoriai + faros sureguliuotos taip kad kuo zemiau sviestu, nuleistos kiek galima i apacia... as pats esu pries tuos xenonus kur komplektas 150lt kainuoja ir pasatu bei golfu savininkai patys garaziukuose susimontuoja, neturedami ne maziausio supratimo kaip kas turi but VAT TADA sviecia belekaip ir i visas puses... sutinku kad pas mane taip pat nera patys geriausi xenonai, bet bent jau gerai sumontuoti... jei zinociau kad su sita masina vazinesiu daugiau kaip 2 metus ar bent jau mano mb butu kokiais 8 metais jaunesnis galbut buciau nepagailejes ir to 1000 ar 2000lt uz gerus xenonus... kaip matau pats su neblogu ir naujesniu MB vazineji bet faros ko tais pagelte...  ko pats nesusidedi "normaliu sviesu" ar bent jau bluevision ?  Visada lengviausia ispy**vot kita... nepasiziurejus i save, o del karo keliuose tai isviso gryba cia supjovei