Citata:
Pradžioje rašė NISMAS
neisivaizduoju kaip buvo iskeltas pirmiau nes db pas mane originaliai zemiau sotvi negu tavo suzemintas, o pas mano drauga dar 3 cm zemesnis uz mano ir tai dar galima zemint, nu keliu dienu begyje pazeminsiu saviski ir idesiu foto kaip turi but  kiek tu ten tu mersu turi juodu ?  ir kur gavai pirkt ant veidrodeliu facelito posukius niekur nerandu, kad juos vienus man parduotu
|
Tas foto kur idejau ten pries zeminima taip buvo iskelta, nuotrauku kur suzemines dar neturiu, kai tik bus imesiu, o MB turiu 2 viena 1992m w140 500 SEL, o kitas 2000m w220 430 longas, vestuvem as uzsiemu, vezioju vestuves..  o posukiai buvo jau, as eske tik nesenai paimiau.
Citata:
Pradžioje rašė stapparik
Sukeisk vietomis ratlankius jei galiniai be isnesimo. Nes nezinau kaip tu vazineji su priekyje aukstesnem  )) masina turetu buti kaip karve ant ledo
|
Ratlankei ten vienodi, taip gavosi kai pirkau Eske, kad gale stovejo vasarines, tai vat neradau tokiu ismeru padangu kaip stovi prieki ziemines, teko paimt i gala zemesnes, db reikia dar i prieki imest 255.40.R18 ir bus viskas normaliai
Paskutinį kartą redagavo yamato; 2010-01-24 16:15 val.
|