View Single Post
Old 2010-01-29, 08:28   #36
kests

kests's Avatar

Statusas: MB1 Narys

kests is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė mixtapeas View Post
Nu as irgi kiek Lietuvisku apziurejau tai... Vienas perekupas isvis gerai pradejo vartyt: apziurineju w210 2.5 dyzeliuka, prase 15000LT, ziuriu, pedalai nutrinti, vaire beveik skyle odoj pratrinta, sakau: cia jis puse milijono jau pravaziaves, perekupas: baik juokus as sita mersa sau pirkau, 180000 rida. toliau, sakau, kapota atidaryk, tas nuejo i salona, ziuriu, kad zmogus masina sau pirkes,bet kazkaip neranda kaip kapota atidaryt, kokia minute ieskojo... Paskui sakau, kad navarotu jokiu nera, isai man tvirtina, kad viskas yra, sakau kur odinis salonas, jis man tvirtina, kad specialiai ieskojo be odinio salono, kad vasara sedyne nekaistu, o ziema nesaltu. Nu gerai, sakau bet ir sidymo sedyniu nera, isai man pradejo skaityt paskaita apie vyru potensija, kad nuo sildomu sedyniu impotentu pasidaryt galima Galu gale pasakiau, kad neparduos jis to merso nei uz 8k litu ir isvaziavau. Ir reikalas tame, kad beveik visi Lietuviski auto tokiam stovy ir pardavejai panasus... As tik uz auto is uzsienio! O del clk tai 320 manau geriausias variantas, aisku tvarkingas
Na matai yra dar kitas dalykas kaip lietuviskas pirkejas pries perkant SLK pardavinejom Toyota Yaris drauges. Automobilis galiu duot ranka nukirst buvo idealus. Pirkom is Prancuzijos specialiai pagal uzsakyma biski dauztas i sparna. Sutvarkem, drauge pavazinejo puse metu, atsibodo jai tas spuogas, nutarem parduoti. Auto buvo nuvaziaves 50 tukst. Zodziu beveik naujas. Tai visokiu pirkeju budavo. Ateina, paziuri biski pabraizyta sako neee sita tai jau uzdrozta Paskambina kaina bando numusineti per puse nes tipo krize. Kabinejeasi prie shudu visokiu nesamones sneka ir t.t. ir svarbiausia visi nori ku pigiau nusipirkt. Sako va cia 15K nori o ten maciau uz 10K pardavineja, o kad ten drozlena ne faceliftas ir plikas basas tai jau nerupi... nu tai pagal pirkeja ir varo tas masinas is uzsienio perekupai... Atvaro, kebula ir salona islaizo, svarbu grazi, bet kad jau sudrozta buna ta masina tai niekam nerupi. Poto ir piktinasi visi lietuviai kad BMW byra, MB detales brangios ir t.t. jei koses galvoje nera tai niekas neapsaugos...

kests neprisijungęs   Cituoti