Citata:
Pradžioje rašė E-Coupe
Mano pirmasis buves mersiukas  baisu kaip jis sudirbtas siandienai, nelabai i masina panasu 
Del idomumo ikelsiu nuotrauku koks jis buvo kai nusipirkau, paskui kaip biski ji atnaujinau..
Pirmos dvi nuotraukos tai tos kurios stovejo autopliuse skelbime, kitos jau kai truputi ji atnaujinau.. Beja, as ja buvau visa perdazes, nes pirmine melyna spalva buvo jau ganetinai pablukusi 
|
Tikriausia jau daug metuku atgal, kai tu si mersiuka turejai. graziai tada atrode. Deja kai jau jis pas mene pateko jau buvo visas pakeistas. Kad buves dazytas, tai matosi, kad buvo padaryta tai kokybiskai, tik dabar vietomis rudeles atsiranda. Beje zinau kad pries man ji isigyjant jis buvo patekes i gan rimta autoivyki, buvo suvarytas keleivio sonas. dar kai ji isigijau, jame daug salono plasmasikiu truko, kilmines dangos detaliu, neveike liukas ir dar daug visokiu smulkmenu. Dabar jis gerose rankose, viskas sutvarkyta ir veikia, tik keleto plasmasikiu vis dar truksta.Gal ir daryciau atvertima atgal, po tu, nemano pakeitimu, bet sunku siais laikais, nera LT orginalioms lempoms  O nikeliai tai jauciu buvo suklijuoti tam kad lempos baisiai neissiskirtu is bendro masinos vaizdo. O jei istikruju, tai gyvai jis netaip baisiai atrodo kaip jus manot...
|