Citata:
Pradžioje rašė lisas
buvo ir man atsitikimu su servizais.kai klaipedoj dirbau vairuotoju,tai tekdavo reguliariai lankytis servizuose.as nekaltinu mechaniku-manau jie nekalti,o kalti servizu vadovai,nes nesveikai juos skubina.zodziu buvo taip-atvariau sunkvezimi pakeisti tepalus.machanikas keite ir tuo metu kol jis keite buvo pribeges virsininkas gal kokius trys kartus,tai ta darbuotoja ten nuvaro tai kitur.na zodziu pakeite tepalus.isvarau is servizo ir po kokiu 5 km. uzsidega tepalo lempute-sustoju ir galvoju kame gali buti bedos.palendu po sunkvezimiu ir matau kad nera nuleidimo varzto.tai kai jis keite,tai uzsuko su pirstais ir per ta skubejima pamirso priverzti.aisku galejau dar pavaryti kad sudegint varikli,bet ka jau-paskambinau i serviza,tai atvare atveze kamsti ir supyle naujus tepalus.dar buvo atsitikimas kai keite bmw 7 stabdziu cilindriuku mandzetus,tai viena blogai idejo-vos neuzsimusiau.kai paskambinau i serviza,tai purtesi kad ne ju kalte-tipo gal pats ka padarei,tai sakau jo po 5min isvaziavau ir isardziau masina keli per 5 min.tai kai parveze i serviza sakau jai tai kokia kita beda as atsiprasysiu ir sumokesiu,bet turesite ardyti man ant akiu kad butu sazininga.tai kai nueme rata iskart matesi kad mandzetas isverstas ir viskas apibege.tai po tokiu atsitikimu as tvarkausi viska pats ir tik varau masina diagnostikai ir elektros darbams.taip kad kai pasikeiciu pats tepalus esu ramus del kieio ir kokybes.del tepalu kokybes irgi manau kad gali uzsirauti ant padirbtu ir labai nekokybiskai padirbtu-cia tik mano nuomone.o buvo taip-pakeiciau pakrautuvuj tepalus ir luzo alkuninis velenas trijose vietose-kai pareiskem pretenzijas del tepalo,tai nieko ir nelaimejom.tepalas turejo reikiamus kokybes dokumentus,o yrodyti kad jis buvo padirbtas yra labai sunku,tam reikia ekspertizes ir beto pardavejas gali pasakyti kad tepalas toks atvaziavo is tiekeju ir t.t. ir nerasi visu galu,o istikro jis gali buti koks kaniuku gamybos kokiam rusi
|
100% pritariu,lisas su firminiais irgi cirku buna net su auksiniu mb silber auto,reikejo v 220 cdi rele pakeist tai sulitavo sena o no naujo dangteli uzdejo kad pagal faktura atitiktu,perdege po menesio nuvariau kad pagal garantija paziuretu,tai pasake kad lituota ir teko 350lt vel atiduot  Koks pontas man listi jei ji garantine,,,vienu zodziu reikia tik paciam stengtis daryt arba prie akiu kad darytu.o,su tepalais senukose neste 5w40 i 3 bmw ipyliau tai baeris dave salciai uzsidege tepalo lempute nuvariau i Tanagra patikrino nera tepalo spaudymo,nueme padona o ten ledukai varvekliai i trauktuva siurblio ledo prilinde kazkos siaubas taiisvale viska bet indeklus padroziau,,,tai va kokie reikalai tepalus pas atstovus geriau pirkti. ir paciam remontuotis ,o su tais nusiurbimais tepalu ir nesamone servisui lengviau nereikia keltuvo o visas su.... ant padono lieka,geriau nupilinet sekmes,,,