View Single Post
Old 2010-04-04, 17:18   #380
arbuzas

arbuzas's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Destin, FL

arbuzas is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė Luckis View Post
Atsylant orui pas daug ka tokiu noru atsiranda Man savaji (bmw z4) jau pavyko igyvendint, nepaisant aplinkiniu reakcijos, kuri buvo tokia pati, kaip pas tave. Nu ir kas, jog masina dviviete, o ne sedanas, su praktiskumu ne kazkas, taciau jeigu nori, manau geriau ir griebk, tikrai nemanau, jog gailesies po to (na nebent seimos pagausejimo atveju )
Realiai man to praktiškumo nedaug kada ir reikia. Išvis aš žmogus nepraktiškas Mano bagažinė tik subą vežioja, galinės sėdynės - tik akumą uždengia

Citata:
Pradžioje rašė Tomskis View Post
kiekvienas manau noretu tureti savo garaze ir r129 ir w126 ir w210 E50 ir t.t. viena is ju jau turi, todel geriau neiskeisk, as irgi noriu visas masinas isbandyt, bet galimybes neleidzia. bet jei tau labiau prie sirdies r129 tai keiskis, as darau ta kas man patinka, siuo atveju man r129 visai negrazus, o E50 labai grazus
Matai Tomski, nežinau kas man labiau prie širdies. Jaučiu, kad tiesiog atsibodimo sindromas mane jau veikia. Jei turėčiau kokį ML, tai negalvočiau keisti, nes būtų ML žiemai, o eSeLui taupyčiau kapeikas sukandęs dantis ir lakstyčiau vasarą. O dabar E50 pakankamai vasariškas agregatas Du vasarinius kažkaip laikyt nelabai praktiška net man - nepraktiškam.

Mano gyvenimo MOTO yra AUTO
arbuzas neprisijungęs   Cituoti