View Single Post
Old 2010-04-22, 11:58   #2
mantaasss

mantaasss's Avatar

Statusas: Pastovus MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Kaunas

mantaasss is on a distinguished road

Standartinis

Sveikas,

Nu del liuko ir navigacijos tikrai nepergivenciau stipiriai, siaip as kiek mates, tai liukas retai buna, o jeigu panoraminis stogas, tai daznai kaina buna iskart didesne O navigacija gali isidet, vietoj sitos tavo radijos isidesi telikia ir jai bus poreikis nusipirksi navigacijos bloka ir antena ir turesi navigacija Kuro sanaudos priklausys nuo tavo vaziavimo stiliaus... Man ima nuo 8-9ltr iki 16ltr Jei vaziuosi autostrada 100km/h isijunges autopilota, tai itilpsi i 9ltr, o jei leksi 200km/h, tai ir 16 drasiai suvalgis siaip realiai mieste ima apie 12 - 13 litru, o uzmiesti iki 130km/h, tai i vienuolika litru dazniausiai itelpi, jei iki 150km/h, tai mazdaug apie 12ltr. Su siuo varikliu pats pravaziavau 150000km, tai turejau vieninteli gedima, kad reikejo babinas keist, aisku neziurint i tokius dalykus kaip tepalai, filtrai, zvakes, ai, dar reikejo dirzeli pasikeist ir itempeja... Nu as originalias detales dedu, tai man vaziuokle tikrai gerai laiko Del elektronikos, tai manau kaip pataikysi nupirkti masina, yra zmoniu kurie labai skundzias, o kitiem nieko... Sitam tavo issirinktam modeli nera daug privalumu, tai manau su elektronika neturetu but problemu Turejo seniau tevas 270 CDI, tai pastoiai elektronika nesamones darydavo, o va pvz mano, tai retai sudurniuoja ir dazniausiai pats tas klaidas susitvarko Nu del traukos, tai sutinku as su tavim, vazinejimui uztenka sito variklio pilnai, bet jai nori palakstyt, tai ne tokia masina reik pirkt...

mantaasss neprisijungęs   Cituoti