Citata:
Pradžioje rašė mariukaz
duju iranga irigi kainuoja..
kas del akumo, zvakiu ir uzsalusios saliarkos, tai per ziema (o siemet ji buvo tikrai salta) jokiu problemu nepatyriau, isskyrus tai kad per mano neapdairuma baigesi kuras.
Is pliusu tai traukos ir kuro sanaudu santykis 
be to turint dyzeli galima pigiau gauti kuro, pvz mano sanaudos pinigine israiska yra 18 lt/100km  kokia masina ima 9 litrus duju? golfas 1.6?
pries tai turejau E320 su dujom, todel zinau ka lyginu, ir vienareiksmiskai galiu pasakyti kad E300 TD man patinka labiau  o turbut dar labiau patiktu 320 CDI
P.S. bet 2.2D tikrai nepirkciau, geriau Audi A6 C4 1.9 TDI
|
Nu tai tau pasisekė nusipirkt tvarkingą dyzelį, kas yra labai reta. Pažįstu kelis dyzelistus tai jie dėkoja dievui kad yra toks dalykas kaip dyzelis ir patys nėra gyvenime turėję dyzelinės mašinos. Aišku apie naujus dyzelius nekalbu, kur apynaujis automobilis tai faktas, kad nebus uždrožtas, bet pagrinde ką Lietuvoj turim tai tokie grabai kad ten iš remonto dirbtuvių neišlenda. Pastoviam važinėjimui tikrai nebenoriu dyzelio... Bet aišku čia mano asmeninė nuomonė. Mariukaz tikiu kad tavo MB tikrai tvarkingas ir ilgai neges.
|