Citata:
Pradžioje rašė bakas
Taigis, po ilgu pasvarstymu ysigijau W123 2.0 benzas automatas  . taip jis dvieju spalvu, taip jis (kolkas) nevaziuoja ant duju, o ant benzo netraukia, bet siaip tai yra ta masina kurios norejau jau seniai ir dziugauju pagaliau galedamas linguoti savo mersu. Pora faktu: kebulas geros bukles, yra pora parudijimu, bet is lietuvos pasirinkimo tikrai geresniu (uz mano biudzeta) neradau ir nesvajojau rasti. pravaziaves nepilnus 200K km ir tas visishkai akivaizdu, salonas shvarutelis, viskas tampru ir nenutrinta. tai kolkas dvi bedos, kaukia reduktorius ( nes yra ystatytas nuo dyzelio, ko pasekoje neveikia abs) ir nedirba ant duju. Pavaziuoju pora km ir uzgesta, tada yjungiu benza, tada vel dujas - uz keliu minuciu vel tapati daina. tax yspudis kad kazkas persijungia ir pradeda paduoti daugiau ora ir jis uzdusta, nes jeigu dusimo momentu uzdengiu oro padavima jis dirba kaip dirbes, patrauki ranka - UZGESTA. hm? net ir perjungus benza merso trauka ir taip nestebuklinga isvis suprasteja ir rimtesnis kalniukas tampa isbandymas.. gal kas susiduret su panasia beda?
|
sveikinu isigijus teisinga modeli
del netraukimo tai nezhinau, 2.0 nesu turejas, bet esu daug turejas 2.3 tai jie man kaip raketos eidavo.Gal kas netvarkoj?
|