Citata:
Pradžioje rašė woodoooo
yra toka dalykas kadangi kelyje megstu pasipykt nu toka jau mano budas NEKENCIU kai masinas stato belekaip o antroje vietoje kai pakerta vaziuojant galeciau uzmuzt turbut kaip nervina. tai gi nekart buvo karstu gincu ir rekimu viens ant kito o karta daejo ir iki mustyniu kirtau viem lochui sulauziau nosi visas mandrumas tada pas ji ir isgaravo (priestai pakirtinejao as ji pasivijau vel pakirtinejo nedave lenkt bet sustabdziau asji) bet jo merga pamate kad viskas negerai ir iskviete mentus taigi tie atvaziavo tas parase zajava taigi teko su advokatu jau poto derint reikalus bet pzystamas gera zmogu parekomdavo ir viskas buvo uzglaistyta. bet tas advokatas mane pamoke kad jei jau panasi situacia kad negali trenkti pirmam gali isprovokuoti bet netrenk pirmas sako tegu jis pirmas trenkia o tada jau gali jungt. ir poto sako geriau spjauk i snuki ir niek tau nepadarys o bus didesnis i zeidimas negu uzvozt 
|
sheip pas mane panashi situacija,dbr galvoju kas butu jai i tokia situaciaj kartu papultume?  zajavos ah tai nerashyciau o butu vaizdu ciuju