View Single Post
Old 2010-06-30, 03:10   #16
juelz

juelz's Avatar

Statusas: Naujasis MB1 Narys

juelz is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė ledas View Post
ziauriai megstu Vito. jei kada pavyks vel noreciau toki nukauti. vienintelis minusas tai nesireguliuojanti vairo padetis, po amerikonisku busu mane tai uzmusha
beje, kokia vidaus komplektacija?
Na, vidus kaip ir nieko nuostabaus, 8 vietos ir tiek nors, kai su draugais kur pakruteti, tai super! ir pabaliavoti vietos yra, ir kaljanui parukyt ) Na taip, vairas tikrai galetu reguliuotis. Ilgose distancijose, tai tas vairas man idealiai tinka, miesta minimaliai kazkaip kitaip noretusi, bet kai ipratau, tai kaip ir nera bedos B-)

Citata:
Pradžioje rašė driuliauskas View Post
sveikas prisijunges cia kartais ne taspats vito po kuriuo klaipedos servizai keltuvu nepakisa?
Na taip, tas pats... truputi nervu kainavo, bet jau radau serviziuka, kuris nori pinigeliu ir pasikelia ji be problemu

Beja, aciu visiems uz nuomones

Citata:
Pradžioje rašė augi$ View Post
Na viskas ok tik ratlankiai galetu buti geresni! kazkaip jie nelabai tinka!
Na jei atvirai, tai turbut is pirmo zmogaus isgirdau, kad ratai neitin tinka, nes visi kaip tik pabrezia, kad jie suena cia puikiai, bet kaip sakant kiekvienam savo. Aciu uz nuomone

Citata:
Pradžioje rašė Tomskis View Post
super atrodo, irgi noriu tokio, tik man klausimas, kaip su rudim sekas kovot?
Na yra tu rudeliu, bet nera ispudingai daug. Siaip kas pamato, tai sako, kad stovis del rudziu tikrai super, nes dauguma ju supuvusiu yra ) siaip labai nepatinka man kai lenda rudys, negaliu pakesti ju, bet tiesiog turiu pasideres kebulo spalvos dazu ir teplioju vis karts nuo karto jas kur pamatau tik va po kapotu tas vadinamas berots "sijonas", tai jau siek tiek daugiau parudijas, nes neturiu juodu dazu, tai niekaip neprisiruosiu nusipirkt ir ji patepliot.

Paskutinį kartą redagavo driuliauskas; 2010-06-30 04:29 val.
juelz neprisijungęs   Cituoti