View Single Post
Old 2008-10-24, 07:31   #123
NISMAS

NISMAS's Avatar

Statusas: MB1 Forumo Rėmėjas
Gyvenamoji Vieta: KNS

NISMAS is on a distinguished road

Standartinis

jo tas mane uzknisa nakty irgi... bet kalti ne tik nesureguliuoti bet ir daznai nekokybiski, kai prekiavau kiniskais pas save isidejes buvau ir nejo sureguliuoti vistiek akindavo arba i zeme reikdavo visiskai nuleist ant sienos pastacius jau visokie voratinkliai sviete, greiciausiai kad kapsules buvo kreivai ilietos arba pacios lemputes kreivos... tie kas isidejo slamsta ir nesusireguliuoja tegu kokia izolke klijuoja ant lempu ar pan
as suprantu ta nusistatyma pries xenonus kai sitaip visi akina, bet is tikro jei nebutu kinisku ir taivanisku galvotum visai kitaip, nieko stebuklingo tik didesnis sviesos srautas jei jie pagaminti kokybiskai lemputes kapsule yra toj vietoj kur numatyta pagal automobilio gamintoja ir sviecia kaip ir priklauso tik daug stipriau. bet pvz senos labai lempos rifliuotos kurios jau ir taip biski biski akina idejus xenonus dar biski vos vos daugiau akina bet tikrai ne taip kad trugdytu kitiem eismo dalyviam. geriausia kai xenonas lesinese lempose tada jokio akinimo nera, velgi prisideda visi tu kinisku paciu lempu kurios visos kreivos ir rasoja per tarpus...
jei sakai kad negalima deti xenonu i tam nepritaikytas lempas, tai pas mane sitam merse viskiskai tas pats lempa ne lesine o paprasta vietoj halogeno ideta xenonas orginaliai. turiu ir halogenines garaze jos apsoliuciai tokios pacios...

Restauruojame/parduodame pneumatinius kompresorius ir amortizatorius 867O 99479

Paskutinį kartą redagavo NISMAS; 2008-10-24 07:49 val.
NISMAS neprisijungęs   Cituoti