View Single Post
Old 2008-10-28, 20:48   #23
Jonkis

Jonkis's Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Kaunas-Rietavas

Jonkis is on a distinguished road

Nusiųsti žinutę Jonkis per Skype™

Standartinis

Esu ir trv ir ate ne stebuklai cia, ate ir pas mane sudeta

o apie bmw tai cia gyvenimo budas, kaip ir blondine

Citata:
Pradžioje rašė MB320CDI View Post
ar esi mates TRV kaladeles kada gyvenime nera kitu panasiu ir nezinau nepazystu zmogaus kuris skundesi kokybe, ATE fyrmos kaladeles tai mercedes-benz originalas mersas su tokiom kaladem nuo konvejerio nurieda nori pasigyncit apie mersus galim drasei 7 metai kitokio zenklo auto neturejau tik sie auto man patinka zinoma 4 max prisiperkat po 80 lt tai todel ir verket visa problema zmones taupo kaip ir bmw kregzdininkai prisiperka supuvusiu kregzdziu ir kas savaite po viena lavona su bmw uzsimusa pagal statistika taip pat kai zmones perka rubus ne is pardotuves o is turgaus ir verkia kad jie plysta tad moralas toks jei esi biednas arba taupantis dek gera daikta sumokedamas brangiau, arba jei esi turtyngas nera kur saibu det pinigai krenta is kisenes tai dek sudus vistiek po menesio keisi vel gincams ne forumai skirti bet ir cia pasitaiko minciu nesutapimu tik vienas dalykas as dyrbu su detalemis susijusi darba, esme tokia mano specelizacija vadybininkas mb detaliu parduotuves tai jei nori papasakosiu kas nuo ko skires ir kaip

mbclub.lt / mbsportclub.lt / mb1.lt
Jonkis neprisijungęs   Cituoti