View Single Post
Old 2010-07-27, 16:24   #52
augi$

augi$'s Avatar

Statusas: Ištikimas MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Vilnius

augi$ is on a distinguished road

Standartinis

Citata:
Pradžioje rašė woodoooo View Post
apie ka ir kalbu vaziuodamas gatveje su lediniu w140 nieko nenustebinsi o atvirksciai daugelis pasakys kad durnelis su atgyvena vazineja. ir kol ji kainuoja 6k lt jokia cia ne klasika modelis baigtas gamint tik pries 11 metu tai nera klasika vat jei kazkas is jusu tures w140 su originalia rida pvz 95k km uz 25-30metu cia bus klasika o dabar cia tik atgyvenus barza kaip ir daugelis kitu.
Va cia tai tikra tiesa 10 balu Manau per daug ginti 140 nereiktu! cia tas pats kas ir su mobiliakais! nori nauju techno;ogiju privalumu ir pribambasu perki nauja tel, o jei tenkina senas aparatas tia pasilieki su juo! man pvz nokia 8800 nemirtingas modelis i kitus net nekeisciau, nors jis jau atgyveno savo senai. tas pats ir su 140! buvo kazkada geras 600 mersas nauji rusai vazinejo, o dbr pasenes modelis- naturalu, o kad ji ten galima su atsuktuvu parakineti ar kokis tai sarnyras ilgiau laiko tai man visiskai neidomu!as tiesiog noriu naujasnio modelio s klases. dizaino atzvilgiu w220 lenkia simtas kartu! cia aisku mano asmenine nuomone.

Paskutinį kartą redagavo augi$; 2010-07-27 16:32 val.
augi$ neprisijungęs   Cituoti