Citata:
Pradžioje rašė augi$
Va cia tai tikra tiesa 10 balu  Manau per daug ginti 140 nereiktu! cia tas pats kas ir su mobiliakais! nori nauju techno;ogiju privalumu ir pribambasu perki nauja tel, o jei tenkina senas aparatas tia pasilieki su juo! man pvz nokia 8800 nemirtingas modelis i kitus net nekeisciau, nors jis jau atgyveno savo senai. tas pats ir su 140! buvo kazkada geras 600 mersas nauji rusai vazinejo, o dbr pasenes modelis- naturalu, o kad ji ten galima su atsuktuvu parakineti ar kokis tai sarnyras ilgiau laiko tai man visiskai neidomu!as tiesiog noriu naujasnio modelio s klases. dizaino atzvilgiu w220 lenkia simtas kartu! cia aisku mano asmenine nuomone.
|
tai tau W220 dar iki shiol paskutinis mados klyksmas ? Supraschiau jei nors su w221 vazhinetum. W220 tokia pati luge,kaip ir tas w140, papraschiausiai garbini tai ka turi.
Jei labai idomu tai pasakysiu,kad galiu tureti ir W220 ir W221 ir W140, bet pokol kas kazhkaip nematau reikalo pontuotis, nes butu per naglai i nauja eSa shokti, o kaimynu nuomone, mane mazhiausiai kas domina, taip kad nesijauschiau nuskriaustu ir su W140  Kalba buvo ne apie naojoves, o apie surinkima ir kokybe automobilio.
Ir shimtu procentu nelenkia nei per vienus vartus.
Popiezhiai ir prezidentai,kazhkodel neuzhsilaike W220am , arba greit pershoko i W221 arba vis dar su tais ikikariniais , nusenusiais W140 pjausto ishsishiepe
|