View Single Post
Old 2010-08-15, 20:40   #32
guzasW210

Statusas: MB1 Narys
Gyvenamoji Vieta: Panevezys. Aberdeen

guzasW210 is on a distinguished road

Standartinis

Taigi uzsidege man lemputes ABS ESP ir nebeveikia nei ABS nei ESP. O buvo taip- nzn kazkokia mistika man su galiniu pazibinciu kaires puses, neveike jis, tai pamaniau ,kad yra lempute ar net pats fiksatorius suejes, tai pamainiau su kitos puses ir ijungiau lempas... ziuriu kad isvis nebeveikia kaires puses nei stopas nei pazibintis. tiesiog kaire puse uzgesa visa ir priekinis pazibintis... blin, galvojau ,kad parejo saugiklis... tai visus saugiklius perziurejau issimdamas ir idedamas atgal.... Tik perziurejes saugiklius , sakaau reikia paziureti ar veikia, bet vistiek kaire puse buvo uzgesusi, kaip tik uzkuriau masina man uzdege ESP ABS lemputes Vakar pasake, kad nebedege stabdziu lempute ir desiniam sone, tai snd apmainiau viena puse su kita ir kai patikrinau man pradejo veikt kaires puses lempos ir desines bet po skideliu ABS ir ESP lemputes dega
Gal kam buvo ,bent jau kazkas panasaus? ai staciau ant diagnostikos, rado pora klaidu ir neina istrinti, staciau pas lietuvi, tai jis neturejo B ir C erroro kodu ir negali pasakyt kas yra negerai...

guzasW210 neprisijungęs   Cituoti